Selecteer een pagina

HOE MAAKT U HET ?

VERLENG HET BUITENLEVEN MET EEN FANTASTISCHE HOUTEN OVERKAPPING OF EEN LEUKE ZELFBOUW VERANDA OP MAAT GEMAAKT DOOR ONS EIGEN VAKKUNDIGE BOUWTEAM

HOE MAAKT U HET ?

OP MAAT GEMAAKTE ZELFBOUW OVERKAPPINGEN EN VERANDA’S, WIJ HEBBEN EEN GROOT AANBOD EN STAAN GARANT VOOR EEN SNELLE LEVERING EN VAKKUNDIGE PLAATSING

HOE MAAKT U HET ?

BETAALBARE HOOGWAARDIGE OVERKAPPINGEN, VERANDA’S OF CARPORTS. UITSLUITEND VERVAARDIGD VAN DE BESTE EN MILIEUVRIENDELIJKE MATERIALEN, ONTDEK ONS AANBOD

WIJ MAKEN UW OVERKAPPING OP MAAT

Wij maken uw nieuwe overkapping of veranda op maat van hout en u kunt hem vervolgens eenvoudig zelf plaatsen. We willen tenslotte steeds langer en meer kunnen genieten van onze tuin. Een nieuwe houten overkapping of veranda zijn nagenoeg onderhoudsvrij en zijn een stijlvolle overgang tussen uw huis en tuin die naadloos kan aansluiten op de stijl van uw woning. Naast de extra ruimte heeft een nieuwe veranda of overkapping nog een groot voordeel, het is namelijk een absolute waardevermeerdering van uw huis. Wilt u het woonoppervlak vergroten zonder al te hoge kosten? Dan helpen wij u graag verder.

De aanbouw is in de meeste gevallen aanzienlijk goedkoper dan traditionele uitbouw. Bovendien is de realisatie van de aanbouw veel korter en kan het bouwwerk in veel gemeente zelfs vergunningsvrij gebouwd worden (dit kan echter per gemeente verschillen). Wij adviseren u dan ook altijd eerst contact op te nemen met de gemeente. Dankzij een nieuwe overkapping of veranda heeft het hele seizoen tuinplezier, zelfs op de momenten dat het weer iets minder is. Laat u inspireren door onze aantrekkelijk geprijsde voorbeeld opstellingen in onze webshop. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan zorgen wij voor de materialen. Al of niet compleet op maat gemaakt voor u, het enige dat u nog rest is het plaatsen. Mocht u om wat voor reden dan ook dit niet aandurven, dan kunnen wij ook het plaatsen voor u regelen.

Staat uw droom overkapping of veranda er niet bij? Geen probleem want wat er niet is creëren wij graag voor u, we beschikken over een groot gamma aan mogelijkheden. Naast nieuwe overkappingen of veranda kunt u ook bij ons terecht voor tuinhuisjes, carports, speeltoestellen, diverse soorten tafels, houten hekwerken, hooibergen, dierenverblijven, zwembadoverkappingen en talrijke andere bouwproducten die uw buitenleven veraangenamen. Met ons 3D programma maken wij uw droomontwerp, en ziet u in 1 oogopslag hoe het eindresultaat eruit ziet nog voordat er begonnen is.

MAATWERK GARAGES

Bekijk onze projecten

MAATWERK LEEFRUIMTES

Bekijk onze projecten

MAATWERK VERANDA’S

Bekijk onze projecten

MAATWERK OPSLAGRUIMTES

Bekijk onze projecten

UITSTRALING

Een overkapping naar wens kan een belangrijk bijdrage leveren aan het uiterlijk en de uitstraling van uw leefomgeving.

vanviegen-overkapping-01

NATUURLIJK

Onze overkappingen worden op maat gemaakt van de allerbeste kwaliteit hout en uitsluitend met de allerbeste materialen.

vanviegen-overkapping-02

VRAAG ADVIES

Laat u goed voorlichten en vrijblijvend adviseren door één van onze deskundige adviseurs, wij helpen u graag verder.

vanviegen-overkapping-03

ONZE DESKUNDIGE MEDEWERKERS HELPEN U GRAAG VERDER

Of het nu een nieuwe overkapping betreft of één van de vele andere vele producten, Wij denken graag met u mee om al uw wensen zo optimaal mogelijk te kunnen realiseren!

Mocht er om wat voor reden iets mis zijn met één van onze producten, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want ook dan staan wij u graag bij met de juiste oplossing.

U krijgt altijd een 1e klas hoogwaardig kwaliteitsproduct geleverd. Wij houden continu ons hoge kwaliteitsniveau in de gaten maar is de aftersales voor ons net zo belangrijk.

WIJ HEBBEN ONZE ZAKEN GRAAG GOED VOOR U GEREGELD

Daarom nemen wij geen enkel risico, wij leveren altijd uitsluitend topkwaliteit!

SOLIDE, EN GEBOUWD VOOR EEN LANGE LEVENSDUUR

Met een nieuwe overkapping of aanbouw creëert u een leefruimte waar u het hele jaar zalig kunt vertoeven. Niet alleen de keuze van model maar ook de gebruikte materialen zijn van belang. Als u kiest voor onze prachtige houten overkapping of veranda’s, weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van onderhoudsvriendelijke duurzame materialen. Daarnaast volgen wij nauwgezet de nieuwste trends en ontwikkelingen en investeren wij continue in innovatie en ontwikkeling. Het spreekt voor zich dat wij voldoen aan alle vereisten wettelijke normen en regels. Door onze jarenlange ervaring beschikken we over een enorme knowhow op het gebied van de bouw van een nieuwe overkapping of veranda (al of niet met glazen schuifwand). Wat uw keuze ook is, u kiest altijd voor een bedrijf dat alle ervaring en service in huis heeft om uw houtbouw dromen te verwezenlijken. Probeer het ook eens, en vraag vrijblijvend advies één aan onze deskundige medewerkers.

Alle vormen van onze houtbouw werken kunnen geleverd worden met dakpannen, dakpanplaten, daksingels, bitumen, epdm rubberfolie, golfplaten of bijvoorbeeld lichtdoorlatende dakplaten. U maakt uw keuze eenvoudig via het complete assortiment artikelen in onze webshop, het bestellen gaat veilig en kinderlijk eenvoudig met slechts enkele muisklikken.

EXCLUSIEVE
HOUTBOUW

Ons houtwerk is maatwerk, wij bouwen dat bouwwerk waar u van hou(d)t.

ONLINE
BOUWMATERIALEN

Uw bouwmarkt online. Een compleet,  kwalitatief scherp geprijst assortiment.

Scherpe prijzen

Handelsonderneming van Viegen sluit de tussenhandel uit, hierdoor koopt u bij ons dus altijd uiterst voordelig in.

Hoogwaardige kwaliteit

Wij leveren direct vanaf de groothandel. U krijgt altijd een kwalitatief hoogwaardig 1e klas product geleverd.

Sterk in maatwerk

Al onze projecten worden door ons vakkundige bouwteam op maat en naar wens voor u gerealiseerd!

vanviegen-overkapping-04
vanviegen-overkapping-05
vanviegen-overkapping-06

HEEFT U VRAGEN?

Vind het antwoord snel en makkelijk op onze klantenservice pagina, of neem contact met ons op:
Tel. 0344 – 78 25 05 of via Email. info@vanviegen.com

Wilma van Viegen

EIGENARESSE / KLANTENSERVICE

BOUWMATERIALEN WAAR OOK UW PROJECT MEE ZAL SLAGEN

Palen
Radatdelen
Underlaymentplaten
Balken
Vlonderplanken
Dakbeschot
Planken
Afdeklatten
Hardhout
Tuinhout
Trespa schroeven
Kozijnpluggen
Torx-schroefbits
Golfplaat bouten
Tellerkopschroeven
Windhaken
Duimhengen
Deurbeslag
Schanieren
Grondgrendel
Moeren & Bouten
Lood
Isolatiefolie
L-beslag
Bevestigingsclips
Dakgoten
Paalkappen
Paalplaathouders
Dakpanschroeven
Dakshingles
Raveeldragers
Rolschuiven
Deurstoppers
Balkdragers
Gereedschappen
veranda-opmaat-nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 8.00 tot 12.30 uur
en van 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag: 8.00 tot 12.30 uur
en van 13.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 8.00 tot 12.30 uur
en van 13.00 tot 17.00 uur
Donderdag: 8.00 tot 12.30 uur
en van 13.00 tot 17.00 uur
Vrijdag: 8.00 tot 12.30 uur
en van 13.00 tot 16.30 uur
Zaterdag: 8.00 tot 12.00 uur
Zondag: Gesloten
Wij pauzeren van 12.30 tot 13.00 uur

Klantgericht en van hoge kwaliteit

Of het nu gaat om een overkapping, veranda, een tuinhuis, een dierenverblijf of wat dan ook, wij denken graag met u mee om uw wensen zo optimaal mogelijk te realiseren! Alle houtproducten worden in eigen bedrijf geproduceerd. Op deze manier houden wij ons kwaliteitsniveau op een hoog peil.